Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu

YÜKSEKOKULUMUZDA MEZUNİYET COŞKUSU

Yüksekokulumuz 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında yaklaşık 350 öğrenci mezun oldu.

Prof. Dr. Ahmet Bilge Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat ESKİCİ Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa SOYKARCI ile çok sayıda akademisyen İdari personel ve öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ise konuşmasında öğrencileri tebrik ederken, mezun öğrencilerin iyi bir okuldan mezun olduklarını belirtti.

Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat, törende yaptığı konuşmada mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Tören okul birincileri Kübra YILMAZ ve Serdar TUNCER'in  mezuniyet kütüğüne isimlerini çakmaları ve mezun öğrencilere diplomalarının verilmesiyle son buldu.  Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu sağlık mutluluk ve başarı dolu günler geçirmelerini temenni ederiz.

25 Ağustos 2017
Adres : Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Ahmet Cevdet Paşa Sokağı 38039 Talas / KAYSERİ
Telefon : (0352) 438 02 13
Faks : (0352) 437 93 79