Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılan Üniversitemiz Kick boks Erkek ve Bayan takımı şampiyon olmuştur.

ŞAMPİYONLUK ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİN

28 Şubat – 5 Mart tarihleri arasında 89 üniversiteden toplam 900 sporcunun katılımıyla Antalya’da gerçekleştirilen üniversiteler arası Kick boks şampiyonasında Erciyes Üniversitesi Kick boks takımı şampiyon olmuştur.

Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren erkekler:  üç birincilik, iki ikincilik ile beş üçüncülük alarak takım halinde BİRİNCİ olmuştur.

60kg ‘ da Fatih DEĞER Türkiye 2.si

63 Kg’ da Umut Can ALTINIŞIK Türkiye 2.si

67Kg’da Savaş BEKAR Türkiye Şampiyonu

75 Kg ‘ da Emre KARAKAŞ Türkiye 3.sü

81 Kg’da Ali DOĞAN Türkiye Şampiyonu

81 Kg’da Hakan KARA Türkiye 3.sü

84 Kg’da Sezer ÖZKAYA Türkiye 3.sü

86 Kg’da Deniz DEMİR Türkiye Şampiyonu

91Kg’da Turgut KOCAKAYA Türkiye3.sü

+91 Kg’da Tuğberk Duran BOZKURT Türkiye 3.sü olmuştur.

Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren bayanlar:üç birincilikile bir üçüncülük alarak takım halinde BİRİNCİ olmuştur.

52 Kg’da Hayriye TÜRKSOY Türkiye Şampiyonu

55 Kg’da Selvican ÇAKMAK Türkiye Şampiyonu

56 Kg’da Merve KARADEMİR Türkiye3.sü

65 Kg’da Servet DENİZ Türkiye Şampiyonu

Antrenörler Kenan KOÇ ve Göksel CİNGÖZ’e teşekkür ederiz.

Adres : Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Ahmet Cevdet Paşa Sokağı 38039 Talas / KAYSERİ
Telefon : (0352) 438 02 13
Faks : (0352) 437 93 79
Öğrenci İşleri : (0352) 207 66 66 / 10500