Şampiyon Sporcular Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed GÜVEN’i Ziyaret etti.

Şampiyon Sporculardan Rektörümüz Prof.Dr. Muhammed GÜVEN'e Ziyaret

Antalya’da yapılan Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon olan Erciyes Üniversitesi Kick Boks ile Kros Takımı sporcuları, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

ERÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat, Antrenörler Kenan Koç ve Göksel Cingöz ziyarette sporculara eşlik etti.

Ziyarette, 89 üniversiteden 900 sporcunun katılımı ile Antalya’da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Erciyes Üniversitesi kick boks takımının 3 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ettiğini, 277 atletin katılımı ile Aydın’da yapılan Üniversitelerarası Kros Şampiyonasında ise Erciyes Üniversitesi kros takımlarının yine birincilik elde ettiğini belirten antrenörler, sporculara katkılarından dolayı Rektör Güven’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Rektör Güven, “Sporcularımızın üniversitelerarası Türkiye Şampiyonasında elde ettiği dereceler bizim göğsümüzü kabarttı. Umarım sporcularımızın bu başarıları artarak devam eder. Hepsini tekrar tebrik ediyor, daha büyük başarılara imza atmalarını temenni ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Güven tarafından sporculara çeşitli hediyeler verildi.

25 Ağustos 2017
Adres : Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Ahmet Cevdet Paşa Sokağı 38039 Talas / KAYSERİ
Telefon : (0352) 438 02 13
Faks : (0352) 437 93 79